Skip to main content
Region

Vučić: Donijećemo veoma oštre mjere koje će suštinski promijeniti srpsko društvo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će Srbija donijeti veoma oštre mjere koje će suštinski promijeniti srpsko društvo.


Vučić: Donijećemo veoma oštre mjere koje će suštinski promijeniti srpsko društvo

Foto: Tanjug


– Ogromna tuga je nešto što osećaju prije svega porodice, ali i svi ostali u Srbiji. Naše je da iz te velike tragedije izađemo ujedinjeni i da pokušamo da neke probleme riješimo na drugačiji način – rekao je Vučić na RTS-u.

Dodao je da je uloga državnog rukovodstva da se ponaša racionalno.

– Zato smo birani i ne možete uvijek da budete tu kada je nešto lijepo, već morate da budete tu i kada je najteže. Mi moramo, ne zaboravljajući nikada stravične tragedije i ne zaboravljajući žrtve i slaveći tu anđeosku djecu i ljude koje su zločinci pobili, da nastavimo da razmišljamo kako da se te stvari nikada više ne ponove – istakao je Vučić.

Naglasio je da je na dan kad se desio masakr u školi rekao da se plaši kopiket efekta, ali ne zato što je „mnogo pametan“ već zato što je sam to pročitao, a to se nažalost kako je istakao, dogodilo već sljedećeg dana.

– Naše je da izvučemo zaključke i donesemo mjere. U drugim zemljama državnici kažu – naše su molitve uz vas i to je to. Mislim da smo kao država mi otišli korak dalje – naveo je Vučić i dodao da je važno da Srbija iz ovih tragedija izađe jača.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci