Skip to main content

Vlasnici noćnih klubova traže produženo radno vrijeme
– Naime, radno vrijeme svih drugih ugostiteljskim objekata je izjednačeno sa radnim vremenom noćnih klubova, što može imati pogubne posljedice po poslovanje klubova, koji su, podsjećamo javnost, registrovani kao posebni ugostiteljskim objekti i kao takvi moraju da ispunjavaju određene uslove za rad, a sad su dovedeni pred savršen čin, odnosno nelojalnu konkurenciju – navodi se u saopštenju.

U udruženju smatraju da je predstojeći period šansa da se bar djelimično ublaže posljedice po poslovanje noćnih klubova u Republici Srpskoj, koje su prouzrokovane pandemijom, a zbog čega su mnogi ugostiteljski objekti ove vrste u proteklom periodu ostali zatvoreni.

– Vjerujemo da će ovaj previd biti ispravljen i nadamo se da će pomenuta odluka Republičkog štaba za vanredne situacije biti nadopunjena i produženjem radnog vremena u trajanju od dva sata, odnosno do četiri časa iza ponoći, za rad noćnih klubova u Republici Srpskoj –  piše u saopštenju.

Na jučerašnjoj sjednici Republičkog štaba za vanredne situacije odlučeno da radno vrijeme ugostiteljskih objekata u RS bude produženo do dva časa narednog dana.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci