Skip to main content

Većina uhapšenih u akciji „Storidž 2“ odranije poznata policiji!Većina uhapšenih u akciji „Storidž 2“ odranije poznata policiji!

Foto: MUP RS


Pripadnici MUP Srpske i SIPA od ranih jutarnjih časova u više gradova u BiH hapse osumnjičene, a do sada su oduzete i određene količine narkotika.

Na području Gradiške uhapšeni su Aleksandar Vitez, Filip Munjeran, Goran Gvozden, Dražen Karan, Dragoslav Radaković, Darko Vujić, Kostadin Balaban, Veljko Ugrenović, Savo Dragišić, Nikola Ilišević, Dragan Gavrilović, Mladen Grbić, Saša Vidović i Goran Vidović.

U Srpcu policija je lisice na ruke stavila Radoslavu i Saši Narančiću, u Banjaluci je priveden Nebojša Tojagić, u Laktašima Radivoje Lekić i Dario Taškov iz Novog Grada.

Organizovana kriminalna grupa, protiv koje policija danas sprovodi akciju “Storidž dva”, sumnjiči se da je duži period krijumčarila drogu iz Albanije i Crne Gore u BiH, a potom za Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku i Njemačku, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Ova grupa sumnjiči se da je vršila međunarodno krijumčarenje droge i oružja, na način da su pripadnici grupe djelovali u više zemalja i komunicirali zaštićenim aplikacijama.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci