Hronika

Uhapšena Mirnesa koja je ukrala milion eura u Njemačkoj

Mirnesa S, koju njemačka policija sumnjiči za krađu milion eura, uhapšena je na aerodromu u Štutgartu, prenosi Bild.


Uhapšena Mirnesa koja je ukrala milion eura u Njemačkoj

Foto: Buka


Njemački Bild piše da se obruč stezao svakim danom sve više i da je na kraju rezultirao hapšenjem 42-godišnje državljanke BiH čije puno ime i prezime je Mirnesa Bešlić porijeklom iz Busovače.

Prema prvim informacijama, ona je uhapšena danas na aerodromu i izgledala je znatno drugačije od fotografija koje je objavljivala na društvenim mrežama. Mirnesa je uhapšena na aerodromu u Štutgartu.

Fotografiju možete pogledati OVDJE.

Policija u cijeloj Njemačkoj je mjesecima tražila Mirnesu, objavili su i njene fotografije. Snimci nadzornih kamera iz firme koje je objavila policija prikazuju kako 42-godišnjakinja iznosi novac iz firme. Novac je stavila u crnu sportsku torbu.

Kako je Fenix-magazin.de već ranije pisao, 42-godišnjakinja je 14. oktobra prošle godine ukrala više od milion evra iz firme za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena.

Mirnesa je imala pristup novcu kao zaposlenica firme. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je zaposlenica iz firme iznijela toliki novac.

Bila je raspisana i nagrada u iznosu od 37.500 evra za informaciju koja bi dovela do hapšenja.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga