NEVESINJE

Uhapšena grupa pljačkaša u Nevesinju

Pripadnici policijske stanice Nevesinje uhapsili su noćas grupu pljačkaša koja je posljedjih mjesec dana počinila više krivičnih djela u ovom mjestu.


Uhapšena grupa pljačkaša u Nevesinju

Foto: Glas Srpske


Nevesinjski policajci uhapsili su DŽ.S., D.S. i A.H. za koja postoji osnov sumnje da su izvršili dvije „Teške krađe“ na području Nevesinja, na štetu trgovačkih objekata. DŽ.S. i D.S. su iz Zenice, a A.H. je iz Travnika.

-Кrivična djela su evidentirana devetog i 19. novembra 2022. godine, a ukupna materijalna šteta koja je pričinjena iznosi oko 23.000,00КM. U toku je kriminalistička obrada lica od strane policijskih službenika Policijske uprave Trebinje. Za navedena lica postoji osnov sumnje da su kao organizovana grupa vršila krivična djela iz oblasti imovinskih krivičnih djela na teritoriji Republike Srpske – saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Sve preduzete mjere i radnje s ciljem dokumentovanja počinjenih krivičnih djela policijski službenici preduzimaju pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.

Još uvijek nije poznato da li su pomenute osobe imale pomagače u Nevesinju, a prema nezvaničnim informacijama radi se o licima koja su i ranije osuđivana za krivična djela.

U posljednjih mjesec dana u ovom mjestu dogodilo se više pljački trgovačkih objekata i porodičnih kuća iz kojih su otuđeni roba, novac i nakit.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga