Skip to main content

U Trebinju 21 novi slučaj zaraze koronavirusomU Trebinju 21 novi slučaj zaraze koronavirusom

Foto: Ilustracija


Radi se o 66 muškaraca i 84 žene, od kojih je 40 mlađe, 71 srednje i 39 starije životne dobi.

– Prema mjestu prebivališta, 42 osobe su iz Banjaluke, 21 iz Trebinja 12 iz Bijeljine, po devet iz Gradiške, Кozarske Dubice i Lkataša, sedam iz Bileće, po pet osoba je iz Zvornika i Mrkonjić Grada, po četiri iz Кotor Varoša i Prnjavora, po tri iz Doboja, Teslića, Foče i Šamca, dvije iz Čelinca i po jedna osoba je iz Bratunca, Višegrada, Gacka, Dervente, Ljubinja, Modriče, Prijedora, Rudog i Šipova – navode u Institutu za javno zdravstvo RS.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo RS prijavljeno je osam smrtnih slučajeva. Radi se o pet muškaraca i tri žene, srednje i starije životne dobi od kojih su dvije osobe iz Prijedora i po jedna osoba iz Bijeljine, Čelinca, Han Pijeska, Кozarske Dubice, Laktaša i Rogatice.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 92 925 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 5 436 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

Republici Srpskoj, testirane su ukupno 369 992 osobe.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 390, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 162, a u ostalim bolnicama 228. Na respiratoru je 47 osoba (28 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 19 u ostalim bolnicama).Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci