Skip to main content

U Trebinju 20 novozaraženihU Trebinju 20 novozaraženih

Foto: Ilustracija


Radi se o 96 muškaraca i 118 žena, od kojih su 37 mlađe, 113 srednje i 64 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 57 osoba je iz Banjaluke, 20 iz Trebinja, 16 iz Bijeljine, 11 iz Istočnog Novog Sarajeva, 10 iz Laktaša, osam iz Prnjavora, sedam iz Dervente i Pala, šest iz Bileće, Gradiške, Кozarske Dubice, Mrkonjić Grada i Čelinca, pet iz Broda, po četiri iz Zvornika, Rogatice, Sokoca i Foče, po tri iz Doboja, Prijedora i Ugljevika, po dvije iz Berkovića, Кneževa, Osmaka, Trnova i Šipova i po jedna iz Istočne Ilidže, Кotor Varoša, Modriče, Novog Grada, Novog Goražda i Srpca.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je šest smrtnih slučajeva. Radi se o četiri muškarca i dvije žene, srednje i starije životne dobi od kojih su dvije osobe iz Prijedora i po jedna iz Bijeljine, Doboja, Novog Grada i Pala.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 91.325 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 5.309 osoba kod koje je potvrđen test na virus korona.

U Republici Srpskoj, testirane su ukupno 363.983 osobe.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 523, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 197, a u ostalim bolnicama 326. Na respiratoru su 42 osobe, 23 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 22 u ostalim bolnicama.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci