Skip to main content

U Trebinju 19 novozaraženih, jedno preminulo




Radi se o 94 muškarca i 122 žene, od kojih su 34 mlađe, 114 srednje i 68 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 70 osoba je iz Banjaluke, 32 iz Bijeljine, 19 iz Trebinja, po devet iz Doboja i Foče, po psam iz Dervente i Кozarske Dubice, sedam iz Laktaša, po pet iz Zvornika i Prijedora, po četiri iz Bileće, Pala i Šamca, po tri iz Gradiške i Ugljevika, po dvije iz Broda, Кotor Varoša, Lopara, Modriče, Teslića i Čelinca i po jedna iz Istočnog Drvara, Кneževa, Кostajnice, Mrkonjić Grada, Osmaka, Oštre Luke, Pelagićeva, Petrova, Prnjavora, Sokoca, Srpca, Stanara, Čajniča i Šekovića.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 15 smrtnih slučajeva. Radi se o osam muškaraca i sedam žena, srednje i starije životne dobi od kojih su po dvije osobe iz Teslića i Pala i po jedna iz Banjaluke, Bratunca, Broda, Gradiške, Dervente, Doboja, Foče, Istočnog Novog Sarajeva, Laktaša, Prijedora i Trebinja.

Do sada su u Republici Srpskoj potvrđena 90.883 slučaja virusa korona, a preminulo je ukupno 5.285 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

U Republici Srpskoj, testirane su ukupno 362.614 osobe.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 537, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 207, a u ostalim bolnicama 330. Na respiratoru je 45 osoba, 23 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 22 u ostalim bolnicama.



Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci