Skip to main content

U Trebinju 15 novozaraženih
Radi se o 56 muškaraca i 90 žena, od kojih je 28 mlađe, 76 srednje i 42 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 32 osobe su iz Banjaluke, 15 iz Trebinja, 13 iz Gradiške, 10 iz Bijeljine, devet iz Sokoca, po sedam iz Istočnog Novog Sarajeva i Laktaša, pet iz Člinca, po četiri iz Doboja i Ljubinja, po tri iz Zvornika, Teslića, Ugljevika, Šamca i Šipova, po dvije iz Berkovića, Višegrada, Vlasenice, Dervente, Pala, Prijedora i Prnjavora i po jdna iz Bileće, Bratunca, Кozarske Dubice, Кotor Varoša, Lopara, Mrkonjić Grada, Novog Grada, Oslaka, Rogatice, Srpca i Han Pijeska.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je sedam smrtnih slučajeva. Radi se o šest muškaraca i jednoj ženi, srednje i starije životne dobi iz Banjaluke, Bijeljine, Doboja, Кozarske Dubice, Laktaša, Novog Grada i Petrova.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 92.549 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 5.409 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

Republici Srpskoj, testirano je ukupno 368.417 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 422, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 167, a u ostalim bolnicama 255. Na respiratoru je 45 osoba (28 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 17 u ostalim bolnicama).Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci