Skip to main content

U Trebinju 13 novozaraženihU Trebinju 13 novozaraženih

Foto: Ilustracija


Radi se o 100 muškarca i 104 žene, od kojih su 33 mlađe, 118 srednje i 53 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 55 osoba je iz Banjaluke, 13 iz Trebinja, 12 iz Bijeljine, 11 iz Laktaša, 10 iz Prnjavora, po osam iz Gradiške, Doboja i Prijedora, po sedam iz Istočnog Novog Sarajeva, Foče i Čelinca, šest iz Кozarske Dubice, pet iz Teslića, po četiri iz Dervente, Zvornika, Кneževa, Modriče i Sokoca, po tri iz Broda, Istočnog Drvara i Šipova, po dvije iz Bileće, Novog Grada, Ugljevika, Han Pijeska i Šamca i po jedna iz Vukosavlja, Кalinovika, Кostajnice, Кotor Varoša, Lopara, Ljubinja, Novo Goražde i Pale.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je devet smrtnih slučajeva. Radi se o šest muškaraca i tri žene, starije životne dobi od kojih su dvije osobe iz Bijeljine i po jedna iz Čelinca, Doboja, Foče, Кneževa, Laktaša, Prnjavora i Zvornika.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 92 288 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 5 390 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

U Republici Srpskoj, testirana je ukupno 367 341 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 446, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 167, a u ostalim bolnicama 279. Na respiratoru je 45 osoba, 27 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 18 u ostalim bolnicama.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci