Skip to main content

U Srpskoj za dva dana 603 novozaraženih, 19 osoba preminuloU Srpskoj za dva dana 603 novozaraženih, 19 osoba preminulo

COVID 19-Foto:Ilustracija


Radi se o 286 muškaraca i 317 žena.

Prema mjestu prebivališta, osmog januara prijavljene su 393 osobe iz Banjaluke, 59 iz Bijeljine, devet iz Laktaša, po šest iz Prnjavora i Čelinca, pet iz Gradiške, po četiri iz Mrkonjić Grada i Prijedora, po tri iz Кozarske Dubice i Кotor Varoša, po dvije iz Кneževa i Srpca i po jedna iz Vukosavlja, Drrvenete, Pala, Ribnika, Ugljevika i Šipova.

Devetog januara prijavljene su 62 osobe iz Bijeljine, 27 iz Banjaluke, šest iz Laktaša, tri iz Čelinca i po jedna iz Кneževa, Srebrenice i Ugljevika.

U posljednja dva dana, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 19 smrtnih slučajeva. Radi se o 11 muškaraca i osam žena, srednje i starije životne dobi od kojih su četiri osobe iz Banjaluke, po tri iz Dervente i Doboja, po dvije iz Prijedora i Prnjavora i po jedna iz Кostajnice, Кozarske Dubice, Vlasenice, Bileće i Ugljevika.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 96 140 slučajeva virusa korona, a preminule su ukupno 5 582 osobe kod kojih je potvrđen test na virus korona.

Republici Srpskoj, testirano je ukupno 380 270 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 408, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 155, a u ostalim bolnicama 253. Na respiratoru je 45 osoba (33 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 12 u ostalim bolnicama).Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci