Skip to main content

U Srpskoj 146 novozaraženih, preminulo 14 osobaU Srpskoj 146 novozaraženih, preminulo 14 osoba

COVID 19-Foto:Ilustracija


Radi se o 63 muškarca i 83 žena, od kojih su 24 mlađe, 82 srednje i 40 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 39 osoba je iz Banjaluke, po 16 iz Bijeljine i Gradiške, osam iz Doboja, sedam iz Bileće, šest iz Sokoca, pet iz Dervente, po četiri iz Kozarske Dubice, Mrkonjić Grada i Pala, po tri iz Višegrada, Istočnog Novog Sarajeva, Prnjavora i Teslića, po dvije iz Berkovića, Broda, Kotor Varoša, Laktaša, Modriče, Rogatice, Ugljevika, Čelinca i Šamca i po jedna iz Istočnog Starog Grada, Lopara, Prijedora, Ribnika, Srpca, Stanara i Šekovića.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 14 smrtnih slučajeva. Radi se o osam muškaraca i šest žena, srednje i starije životne dobi od kojih su pet osoba iz Banjaluke, po dvije iz Doboja i Gradiške i po jedna osoba iz Bijeljine, Čelinca, Prijedora, Sokoca i Ugljevika.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 90.176 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 5.217 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

U Republici Srpskoj, testirano je ukupno 360.375 osobe.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 533, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 208, a u ostalim bolnicama 325. Na respiratoru su 54 osobe, 22 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 32 u ostalim bolnicama.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci