Skip to main content

U RS 190 novozaraženih, prijavljeno 13 smrtnih slučajevaU RS 190 novozaraženih, prijavljeno 13 smrtnih slučajeva

Foto: Ilustracija


Radi se o 86 muškarca i 104 žene, od kojih su 38 mlađe, 99 srednje i 53 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 63 osobe su iz Banjaluke, 19 iz Bijeljine, 15 iz Trebinja, osam iz Gradiške, po sedam iz Istočnog Novog Sarajeva, Кozarske Dubice i Laktaša, po šest iz Prijedora i Rudog, po pet iz Doboja, Кneževa, Ugljevika i Foče, tri iz Šipova, po dvije iz Berkovića, Zvornika, Кotor Varoša, Mrkonjić Grada, Novog Grada, Pala, Sokoca, Srpca, Teslića i Modriče i po jedna iz Broda, Vukosavlja, Gacka, Dervente, Istočne Ilidže, Osmaka, Oštre Luke, Prnjavora i Srebrenice.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 13 smrtnih slučajeva. Radi se o sedam muškaraca i šest žena, mlađe i starije životne dobi od kojih su dvije osobe iz Banjaluke i po jedna iz Berkovića, Bijeljine, Čelinca, Dervente, Doboja, Gradiške, Кozarske Dubice, Laktaša, Novog Grada, Teslića i Trebinja.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 93 877 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 5 505 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

U Republici Srpskoj, testirano je ukupno 374 100 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 382, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 144, a u ostalim bolnicama 238. Na respiratoru je 41 osoba, 27 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 14 u ostalim bolnicamaKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci