Skip to main content

U RS 149 novozaraženih, 18 osoba preminuloU RS 149 novozaraženih, 18 osoba preminulo

Foto: Ilustracija


Radi se o 72 muškarca i 77 žena, od kojih su 35 mlađe, 79 srednje i 35 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 52 osobe su iz Banjaluke, 24 iz Bijeljine, po devet iz Gradiške i Laktaša, po osam iz Dervente i Doboja, sedam iz Prijedora, četiri iz Кotor Varoša, po tri iz Broda i Ugljevika, po dvije iz Кozarske Dubice, Novog Grada, Prnjavora, Teslića i Šamca i po jedna iz Zvornika, Кostajnice, Lopara, Milića, Modriče, Mrkonjić Grada, Pelagićeva, Petrova, Ribnika, Srpca, Trebinja i Foče.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je osam smrtnih slučajeva. Radi se o četiri muškaraca i četiri žene, srednje i starije životne dobi od kojih su dvije osobe iz Bijeljine i po jedna iz Doboja, Кotor Varoša, Novog Grada, Oštre Luke, Prnjavora i Srpca.

Do sada su u Republici Srpskoj potvrđena 92 084 slučaja virusa korona, a preminula je ukupno 5.381 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

U Republici Srpskoj, testirane su ukupno 366 662 osobe.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 458, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 167, a u ostalim bolnicama 291. Na respiratoru su 53 osoba, 29 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 24 u ostalim bolnicama.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci