U Hercegovini 16 novozaraženihU Hercegovini 16 novozaraženih

Covid 19-Foto:RTRS


Radi se o 55 muškaraca i 77 žena, od kojih je 25 mlađe, 67 srednje i 40 starije životne dobi.

– Prema mjestu prebivališta, 35 osoba je iz Banjaluke, 14 iz Bijeljine, deset iz Dervente, devet iz Bileće, sedam iz Кozarske Dubice, šest iz Gradiške, po pet osoba iz Teslića i Trebinja, po četiri iz Doboja i Laktaša, po tri iz Bratunca, Zvornika Milića i Prijedora, po dvije iz Кotor Varoša i Foče i po jedna osoba je iz Broda, Gacka, Istočne Ilidže, Istočnog Starog Grada, Кalinovika, Кostajnice, Modriče, Mrkonjić Grada, Nevesinja, Petrova, Prnjavora, Ribnika, Srebrenice, Ugljevika i Han Pijeska – navode iz Instituta za javno zdravstvo RS.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je deset smrtnih slučajeva. Radi se o šest muškaraca i črtiri žene, srednje i starije životne dobi iz Bijeljine, Čelinca, Gradiške, Кozarske Dubice, Mrkonjić Grada, Novog Grada, Prijedora, Prnjavora, Teslića i Zvornika.

Do sada su u Republici Srpskoj potvrđena 93 182 slučaja virusa korona, a preminule su ukupno 5 454 osobe kod kojih je potvrđen test na virus korona.

Republici Srpskoj, testirano je ukupno 371 111 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 381, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 152, a u ostalim bolnicama 229. Na respiratoru je 47 osoba i to 31 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 16 u ostalim bolnicama.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga