U Hercegovini 15 novozaraženih, preminula jedna osoba iz TrebinjaU Hercegovini 15 novozaraženih, preminula jedna osoba iz Trebinja

Foto: Ilustracija


Radi se o 90 muškarca i 99 žena, od kojih su 32 mlađe, 109 srednje i 48 starije životne dobi.

– Prema mjestu prebivališta, 81 osoba je iz Banjaluke, 18 iz Bijeljine, po 12 iz Laktaša i Prijedora, sedam iz Trebinja, po šest iz Bileće, Gradiške i Čelinca, pet iz Teslića, četiri iz Foče, po tri iz Dervente, Кozarske Dubice, Rudog i Ugljevika, po dvije iz Doboja, Istočnog Novog Sarajeva, Кneževa, Pala i Šipova i po jedna iz Berkovića, Broda, Zvornika, Кotor Varoša, Ljubinja, Milića, Modriče, Novog Grada, Prnjavora i Šamca – saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo RS.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 10 smrtnih slučajeva. Radi se o dva muškaraca i osam žena, starije životne dobi od kojih su po dvije osobe iz Dervente, Foče, Novog Grada i Trebinja i po jedna iz Banjaluke i Doboja.
Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 93 536 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 5 485 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

U Republici Srpskoj, testirane su ukupno 372 764 osobe.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 398, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 164, a u ostalim bolnicama 229. Na respiratoru je 50 osoba, 34 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 16 u ostalim bolnicama.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga