Tužioci saslušavaju osumnjičene, uhapšeni idu u Tužilaštvo, među njima i momci iz Trebinja (VIDEO)Tužioci saslušavaju osumnjičene, uhapšeni idu u Tužilaštvo, među njima i momci iz Trebinja (VIDEO)

Foto: Glas srpske


U akciji „Staza“ uhapšeno je 19 osumnjičenih, dok je jedna osoba izbjegla hapšenje. Akcija je još u toku i tužioci Tužilaštva su na terenu i saslušavaju osumnjičene – kaže naš sagovornik.

Dodaje da je policija mesecima vodila istragu, a otključavanjem aplikacije „Skaj“ prikupljeni su neoborivi dokazi protiv njih.

Mediji u Srpskoj su naveli da je kao jedan od organizatora ove grupe označen Dragan Pejović, te da je upravo on izbjegao hapšenje, jer se nalazi van BiH. Osim njega, dodaju mediji, kao glavni u ovoj grupi označeni su Mišo Miljanić, Milan Rašević i Miljan Mijović koji su jutros uhapšeni u ovoj akciji. Ove informacije, međutim, niko nije mogao da nam potvrdi.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova RS rekli su da su u akciji „Staza“ oduzeli ukupno 400 kilograma marihuane.

Akciju sprovode pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Srpske, a pod nadzorom Tužilaštva BiH i po naredbama Suda BiH.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga