Trebinje i Banjaluka skoro izjednačeni po broju novozaraženihTrebinje i Banjaluka skoro izjednačeni po broju novozaraženih

Foto: Ilustracija


Radi se o 282 muškaraca i 307 žena, od kojih je 58 mlađe, 312 srednje i 219 starije životne dobi.

– Prema mjestu prebivališta, 94 osobe su iz Banjaluke, 90 iz Trebinja, 67 iz Bijeljine, 28 iz Višegrada, 24 iz Bileće, po 23 iz Istočnog Sarajeva i Sokoca, po 21 iz Doboja i Pala, po 14 iz Laktaša, Mrkonjić Grada, Prnjavora i Rudog, 12 iz Čelinca, po 10 iz Broda, Dervente i Teslića, po osam iz Zvornika, Ribnika, Ugljevika i Foče, po sedam iz Gradiške i Šipova, po šest iz Кozarske Dubice i Modriče, po pet iz Кneževa, Ljubinja, Prijedora i Stanara, po četiri iz Кotor Varoša i Čajniča, tri iz Lopara, dvije iz Šekovića i po jedna iz Berkovića, Bratunca, Vukosavlja, Gacka, Istočne Ilidže, Novog Grada, Petrovca, Petrova i Rogatice – saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo RS.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 19 smrtnih slučajeva. Radi se o osam muškaraca i 11 žena, starije životne dobi od kojih su četiri osobe iz Banjaluke, tri iz Prijedora, dvije iz Teslića i po jedna Bijeljine, Broda, Dervente, Кozarske Dubice, Mrkonjić Grada, Novog Grada, Pala, Ribnika, Šekovića i Zvornika.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 105 315 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 5 797 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

U Republici Srpskoj, testirano je ukupno 397 805 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 791, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 317, a u ostalim bolnicama 474. Na respiratoru je 68 osoba, 33 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 35 u ostalim bolnicama.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga