Trebinjci u napuštenom objektu vagali i prepakivali drogu!Trebinjci u napuštenom objektu vagali i prepakivali drogu!

Foto: Policijska uprava Trebinje


Pripadnici trebinjske policije juče oko dva časa iza ponoći, navedene osobe zatekli su u jednom napuštenom stambenom objektu u Trebinju, te su tom prilikom na podu objekta pronašli najlonsku vrećicu, u kojoj se nalazila droga spid, težine oko 1,9 grama. Sumnja se da se u navedenom objektu vaga i pakuje droga, jer je policija tom prilikom pronašla digitalnu vagu, te veći broj vrećica, koje su najvjerovatnije korištene u ove svrhe.

– Izvršenim uviđajem, osim navedenih predmeta pronađeni su i oduzeti: najlonska vrećica u kojoj se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom ascira na opojnu drogu „Spid“, težine oko 214 grama, u kojoj se nalazila još jedna manja vrećica sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“, težine oko 2,8 grama, keramička posuda u kojoj se nalazila još jedna manja vrećica sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“, težine oko 3,4 grama, nosači SIM kartica, te veći broj najlonskih vrećica koje su korištene za pakovanje opojne droge – navode u Policijskoj upravi Trebinje.

U policiji kažu da su na osnovu naredbe Osnovnog suda Trebinje pretresene kuća i pomoćne prostorije, koje koriste navedena lica.

– U kući koju koristi lice inicijala F.R. pronađena je i oduzeta vojna poluautomatska puška. O pronađenom oružju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija – kažu u PU Trebinje i dodaju da je u toku rad na dokumentovanju navedenih krivičnih djela.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga