Skip to main content

„Sve što dođe, jednom prođe“ uz „Trenutak ljubavi“
I pjesme i spotovi promovisani su sinoć pred banjalučkom publikom. Sudeći po prvim reakcijama, album će naći siguran put do srca publike, posebno do one koja cijeni dobar zvuk i iskrenu emociju. Ove pjesme su, kaže autor, potpuno drugačije od svega što je „Intime“ do sada radio.

– Mislim da će publika odmah osjetiti razliku između ovih pjesama i naše prve pjesme „Banjalučanka“, prije svega u samom pravcu. Možemo reći da je ovo neki pop sa primjesama sevdaha. Mislim da smo na ovaj način odredili pravac našem budućem radu. I sve ostale pjesme, koje ćemo objaviti u narednom vremenu biće u ovom stilu – priča Ljubomir Perišić za „Jadran Trebinje“.

Perišić kaže da su prve reakcije publike izuzetno pozitivne, a pjesma „Sve što dođe, jednom prođe“ već se izdvojila. U njegovim pjesmama ljubav je centralni motiv. Ona je, kaže, njegova najveća inspiracija i pokretač.

Odgovarajući na pitanje koliko je teško stvarati sopstvenu muziku u Republici Srpskoj i sa kojim se preprekama suočavao dok je nastajao ovaj projekat, Ljubomir kaže:

– Nije teško stvarati muziku, kada čovjek negdje duboko u sebi nosi taj osjećaj za muziku i za tekst. Neki vrlo mali studio može da napravi odličan posao. Sigurno da, ako hoćemo da radimo kvalitetno i dobro, bez Beograda, Zagreba i nekih većih centara, ne možemo u potpunosti da uspijemo – objašnjava on.

Tako su i ove pjesme rađene u produkciji Zorana Švigića Švigija, u studiju  „Šišmiš“  u Zagrebu.

– Bubnjeve je svirao Amar Češljar, dok je Aleksandar Banjac svirao klavir za „Trenutak ljubavi“.  Tekst i muziku potpisujem ja, a aranžmane je uradio Zoran Komjenović. Prateće vokale otpjevala je Suzana Branković, koja je nedavno zablistala u velikom hitu  „Ponoć“. Model u spotu za pjesmu „Trenutak ljubavi“ je prelijepa Anja Zvicer – objašnjava Ljubomir i dodaje da su spotovi snimljeni na Vlašiću i u Crnoj Gori.

ljubomir 3

Pjesme će uskoro biti i promovisane u Podgorici, a kroz naredna dva, tri mjeseca u planu je objavljivanje još dvije pjesme, nakon čega bi trebalo da izađe i album. Perišić kaže da nikada do sada nije svirao pred trebinjskom publikom, ali da bi rado svoje pjesme i muziku predstavio i Hercegovcima.

Muzičar Ljubomir Perišić, inače je, Nikšićanin, koji već godinama živi i radi u Banjaluci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci