Hronika

Policija saslušala kandidata za NSRS i još tri osobe

Policijski službenici iz Gradiške su sinoć saslušali četiri osobe kod kojih su pronašli 10.000 evra i promotivni materijal jedne političke partije, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.


Policija saslušala kandidata za NSRS i još tri osobe

Foto:Agencije


Kako se navodi u saopštenju, policajci su sinoć zaustavili i izvršili kontrolu dva vozila na području Gradiške, prilikom kojih je u jednom od vozila pronađeno oko 10.000 evra u apoenima od 100 evra i promotivni materijal jedne političke partije.

-Imajući u vidu navedene okolnosti, lica – M.N. i A.Đ. iz Novog Sada, A.T. iz Laktaša i D.S. iz Gacka su saslušani u Policijskoj upravi Gradiška, a o cijelom događaju je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Nakon uzetih izjava lica i informativnog razgovora, navedena lica su napustila Policijsku upravu Gradiška – ističe se u saopštenju.

Kako nezvanično saznaju „Nezavisne“ saslušani su Aleksandar Trninić, koji je kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu RS, Dejan Slijepčević, te Aleksandar Đuriš i Novak Moravčević.

-Policija je primijetila dva sumnjiva automobila koja je zaustavila radi kontrole, te je tom prilikom pronađen i promotivni materijal i leci Aleksandra Trninića koji je kandidat za NSRS – rekao je izvoz „Nezavisnih“.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga