Skip to main content

OO „Jezerine“: Paketići za 150 djece iz bilećkih sela
Jovana Tabaković i njene sestre kažu da su pisale pismo Deda Mrazu, ali da se nisu nadale da će baš tako brzo doći i ispuniti sve njihove želje.
-Oduševljena sam i srećna. Hvala smiješnim drugarima iz Jezerina. Jedva čekam da se ponovo družimo- kaže četvorogodišnja Jovana.

Nisu samo mališani srećni zbog posjete Deda Mraza. I roditelje su iznenadili neobični gosti koji su unijeli radost u njihove domove.
-Sve čestitke Omladinskoj organizaciji Jezerine na izuzetnoj i zaista neobičnoj akciji darivanja djece koja žive na selu. Omladina OO Jezerine vraća nadu u bolje sutra, a djeca koja su primila poklone i koja su budućnost ovoga grada cijeli život će se sjećati rijetke pojave Deda Mraza i Vilenjaka na svom kućnom pragu. U ime roditelja obradovane djece najsrdačnije se zahvljujemo OO Jezerine i želimo im da nastave utrtim stazama- kaže Jelena Papić, majka četvorogodišnjeg Petra.

Sredstva za novogodišnje paketiće Omladinska organizacija „Jezerine“ obezbijedila je zahvaljujući „Čečenija festu“.

-Srećni smo i zadovoljni što smo dobrom organizacijom Čečenija festa mogli izdvojiti sredstva kojima smo finansirali kupovinu više od 150 paketića za mališne koji žive u selima na teritoriji naše opštine. Ova posjeta Deda Mraza postala je naša tradicija. I u Novoj godini nastavićemo da radimo za dobrobit naših sugrađana. Zahvaljujemo se svim porodicama koje su nas sa velikim oduševljenjem primile u svoje tople domove – kaže Vladimir Milidragović, predsjednik Omladinske organizacije „Jezerine“.
Mališani i njihovi roditelji uputili su zahvalnost članovima Omladinske organizacije „Jezerine“ uz želju da svi mi tokom Nove 2022. godine budemo kao oni složni i darežljivi jer je to jedini pravi put ka ljepšoj i boljoj budućnosti.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci