Na SFF-u nagrađene serije Telekoma SrbijaNa SFF-u nagrađene serije Telekoma Srbija

FOTO: SFF


Zanimljivost sadržaja Telekom Srbija prepoznata je i kroz čak 27 nominacija u različitim kategorijama, a regionalni produkcijski lider predstavio je i svoje buduće projekte koji su oduševili publiku.

-Telekom Srbija nastavlja misiju internacionalizacije svojih serija i popularizacije domaće kinematografije. Činjenica da kreiramo serije koje su gledane na pet kontinenata daje nam vetar u leđa da budemo još bolji i kreativniji i da svake godine pomeramo granice kvaliteta produkcije promovišući tako naš region kao plodno tlo za stvaranje kvalitetnog sadržaja- izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Za Srce Sarajeva, nagradu festivala, bilo je nominovano čak sedam projekata Telekoma Srbija u svim kategorijama – „Besa 2“, „Ubice moga oca 5“, „Čudne ljubavi“, „Blok 27“, „Složna braća 2“, „Močvara 2“ i „Crna svadba“. Najveći broj nominacija, u do sada najjačoj konkurenciji, samo je jedna od potvrda najvišeg kvaliteta produkcije Telekoma Srbija.

Telekom Srbija nastavlja sa proizvodnjom vrhunskog sadržaja, pa su predstavnice ove kompanije Marina Garović i Jasmina Lakobrija sa autorima serija predstavile neke od budućih projekata produkcije Telekoma Srbija, kao što su serije „Volja sinovljeva“, „Bunar“, „Šetnja sa lavom“, „Poseta“, „Pasjača“ i „Nemirni“. Pozitivne reakcije publike nedvosmisleno ukazuju da sa nestrpljenjem očekuju nove projekte i da će u budućnosti možda neki od njih biti glavni pretendenti za nagrade ovog festivala.

Dvadesetosmi po redu Sarajevo Film Festival i ove godine je okupio najuspešnije predstavnike filmske industrije iz regiona i svijeta, u cilju međunarodne promocije regionalnih filmova, talenata i budućih projekata. Tokom osam dana trajanja festivala, više stotina medijskih i televizijskih stručnjaka i kritičara svedočilo je velikom uspjehu produkcijske kuće Telekoma Srbija i uživalo u najnovijim dostignućima regionalne i svjetske kinematografije.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga