Skip to main content

Ministarka Turković nazvala građane razmaženima: „Svi mi imamo jako dobar život“
Turkovićeva je za Hajat TV komentarisala aktuelnu političku situaciju u BiH, a pred kraj intervjua analizirala je i ekonomsku situaciju u zemlji i njen uticaj na život građana.

– Situacija svakim danom postaje sve bolja, znate. Ništa se ne dobija bez napora i rada. Postojale su i druge zemlje, znate, evropske zemlje, moćne zemlje koje su prošle kroz to, kroz sukobe i negiranja, kroz puno istorijskih upitnika. Ne znam zašto bismo mi bili pošteđeni i imali nekakav idiličan život. Treba da se dokažemo, da se izborimo – rekla je Turkovićeva, prenosi Kliks.

Na komentar novinarke da su ljudi možda umorni od borbe, Turkovićeva je odgovorila da „niko nema pravo biti umoran, ako ima nešto da pojede“.

– Niko ne treba da bude umoran od toga. Niko. Svi mi imamo jako dobar život. Onaj koji ima toplinu u domu, svjetlo, koji ima nešto da pojede, ne može biti umoran. Mislim da smo mi razmaženi – istakla je ona.

Dodala je da nju u Sjednjenim Američkim Državama, kao vrhuncu razvoja demokratije i ljudskih prava, iznenadi kada vidi „pacove oko Stejt Departmenta u Vašingtonu, u koje su smješteni beskućnici“.

– Vi ovdje oko Predsjedništva BiH i Savjeta ministara i parlamenata nemate pacove sa beskućnicima – rekla je Turkovićeva.

Na kraju je priznala da, kako kaže, tu i tamo i u BiH ima teških slučajeva.

– Mi imamo teških slučajeva, tu i tamo, ne treba zatvarati oči pred tim. Ali većina našeg naroda može da sastavi kraj s krajem. Ali kad se govori o većini naroda, mi imamo solidan život – zaključila je Turkovićeva.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci