Skip to main content

Laketa: Niko nije prijavio da se u Gacku osjeća ugroženoLaketa: Niko nije prijavio da se u Gacku osjeća ugroženo

Gacko Dan Republike-Foto:Facebook


Niko nije prijavio da se uoči dana Republike Srpske u Gacku osjećao ugroženo potvrdio je  načelnik PU Trebinje Siniša Laketa.

-Policijska stanica Gacko nije zaprimila prijavu da je došlo do bilo kakvog vida narušavanja javnog reda i mira, ali policijski službenici već provode određene aktivnosti na terenu u cilju provjere navedenog događaja- kazao je Laketa, za „Jadran Trebinje“.

Laketa tvrdi da se na području Hercegovine niko ne smije i ne treba osjećati ugroženo.

-Ono što želim da poručim svim građanima je da niko nije ugrožen i da nema nikakve nacionalne netrpeljivosti. Mi imamo izuzetnu saradnju sa svim predstavnicima vjerskih zajednica i redovno se sastajemo. Naše aktivnosti vezane za nedavno krivično djelo oštećenje tuđe stvari, na štetu džamije u Trebinju, govore u prilog tome koliko policija Republike Srpske i ova PU rade na tome da zaštite svakog građanina, tako da tu nema govora ni o kakvoj ugroženosti- rekao je prvi čovjek trebinjske policije.

Sarajevski mediji okarakterisali su skandalozanim i uvredljivim način proslave 9. januara, koji je uznemirio nesrpko stanovništvo u ovoj opštini,  jer je s razglasa puštana pesma „Ne volim te Alija“.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci