Skip to main content

Kakvo nas vrijeme očekuje do nedjelje?Kakvo nas vrijeme očekuje do nedjelje?

Trebinje/Foto: Jadran Trebinje


Sutra ujutro će biti promjenljivo do pretežno oblačno i hladno, u centralnim i istočnim predjelima sa mogućim provejavanjem slabog snijega, a tokom dana manje oblaka na sjeveru i jugu uz sunčane periode, dok će u ostalim krajevima biti suvo uz djelimično raslojavanje oblaka.

U noći sa četvrtka na petak očekuje se ponovo povećanje oblačnosti sa zapada.

Minimalna temperatura vazduha biće od minus četiri do dva, u planinama od minus devet, a maksimalna od dva do sedam na sjeveru i jugu do devet, u višim predjelima od minus tri stepena Celzijusa.

U petak, 4. februara, ujutro će biti promjenljivo oblačno i hladno, tokom dana sa manje oblaka na sjeveru i jugu uz sunčane periode, dok na istoku ponegdje može biti niske oblačnosti i magle.

Uveče će u većini predjela biti oblačno.

Minimalna temperatura vazduha biće od minus četiri do dva, u višim predjelima na istoku od minus devet, a maksimalna temperatura od tri do osam, na jugu i sjeveru do 12, u višim predjelima od minus jedan stepen Celzijusa.

U subotu, 5. februara, ujutro će biti promjenljivo do pretežno oblačno i hladno, a tokom dana pretežno oblačno, sa djelomičnim raslojavanjem oblačnosti uz sunčane intervale, dok se na istoku ponegdje može zadržati niska oblačnost i magla.

Uveče će biti oblačno u većini predjela, a na istoku na planinama može biti provijavanje snijega.

Minimalna temperatura vazduha biće od minus dva do tri stepena, u višim predjelima na istoku od minus šest, a maksimalna temperatura vazduha od tri do osam, na jugu i sjeveru do 10 u višim predjelima od minus jedan stepen Celzijusa.

U nedelju, 6. februara, ujutro će biti promjenljivo do pretežno oblačno i hladno, u kotlinama na jugoistoku moguća niska oblačnost i magla, na krajnjem jugu pretežno vedro.

Tokom dana doći će do raslojavanja oblačnosti uz sunčane intervale, dok se na istoku može zadržati niska oblačnost.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci