Skip to main content

„Jedina Srpska“ skinuta sa Jutjuba„Jedina Srpska“ skinuta sa Jutjuba

Foto: Ilustracija


Dimović je naveo da je to urađeno po navodnom zahtjevu vlasnika pojedinih snimaka Dragana Radovića, iako on taj zahtjev nije ni podnio.

_ Sasvim suprotno, Dragan Radović je dao dozvolu za korišćenje njegovih snimaka i o tome uredno obavestio YouTube. Ovo je samo nastavak specijalnog propagandnog rata koji se vodi protiv Srbije i srpskog naroda, gde je ‘Beogradski sindikat’ obeležen kao jedan od protivnika! Samo vi radite svoj posao!“ – objavio je Dimović na Instagram profilu.

Naime „Beogradski sindikat“ i Danica Crnogorčević na svečanoj akademiji povodom Dana Republike, 9. januara, premijerno su izveli pjesmu „Jedina Srpska“ posvećenu proslavi 30 godina od osnivanja Republike Srpske.

U opisu pjesme navedeno je da je nastala kao želja ovih umjetnika da se svojom muzikom bar malo oduže narodu Republike Srpske za stradanje i teret koji su podnijeli u odbrani slobode, vjere i nacionalnog identiteta cijelog srpskog naroda.

– Godinama unazad Srpska je za sve nas bila bastion srpstva. Hvala našem stradalnom narodu iz Republike Srpske što je u ovim teškim godinama progona i pritisaka koji i dalje traju, očuvao živim Kosovski zavet i zavete naših bogonosnih otaca Svetog Save i Svetog Simeona. Šta god da kaže sila koja nam preti, mi smo svoje jedinstvo već ostvarili u ljubavi, duhu, krvi i telu našeg Gospoda Isusa Hrista –  naveli su autori.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci