Skip to main content

Forum za bezbjednost: Na roditeljima vozača početnika posebna odgovornost
-Posebno apelujemo da roditelji što manje daju ključeve svojoj djeci koji su vozači početnici, jer se u prazničnim danima nerijetko dešavaju saobraćajne nezgode, a Forum za bezbjednost upravo i zasjeda kako bi sve učinili da do ovakvih situacija ne dođe. –rekao je predsjednik Foruma za bezbjednost, Dragoslav Banjak.
Forum za bezbjednost

Policijska uprava Trebinje od 20. decembra do 15. januara sledeće godine provodi  akciju „Praznik“. U želji da nastupajući praznici prođu u najboljem redu, MUP Republike Srpske poziva građane ne zaborave na odgovornost.

– U okviru ove akcije preduzimaju se sve mjere i radnje u cilju poboljšanja bezbjednosti. Takođe, MUP RS je pokrenuo kampanju ‘Budi oprezan, oružje nije igračka’. Radi zaštite djece od posljedica koje mogu izazvati pirotehnička sredstva u toku je i akcija „Petarde nisu igračke“- kazao  Komandir trebinjske Policijske stanice Veselin Milićević

Petarde i ostala pirotehnička sredstva su, pored nemara građana, glavni uzročnici požara u vrijeme slavlja, upozorio je komandir TVJ Trebinje, Zdravko Kašiković.

-Apelujemo da  za vrijeme praznika, kao i svaki dan, građani prije napuštanja stambenih objekata provjere da li su isključili sva grijna tijela u stanovima i kućama, kako ne bi dolazilo do neželjenih posljedica- zaključio je Kašiković.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci