Čađenović i Katnić danas saslušavaju Belivuka
Podsjećamo, SDT Crne Gore uputilo je nadležnim organima Srbije zamolnicu da se Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković i Ratko Živković saslušaju na okolnosti krivičnih djela. Kako su ranije pisali beogradski mediji, ispitivanje je zakazano za 1. decembar.

Riječ je o proširenju istrage protiv Belivuka, Miljkovića i Jankovića, a pod lupom se nalazi i izvjesni Živković, koji se ne pominje u optužnici koja je podignuta protiv kriminalne grupe vođa navijača.

Pomenuti predmet zaveden je kao proširenje istrage, a pominje se i novo lice – Živković, koji se ne nalazi u optužnici Tužilaštva za organizovani kriminal, koja je ranije podignuta protiv kriminalnog klana.

Podsjetimo,  SDT donijelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Belivuka, Miljkovića, J. N. i Ž. R. zbog sumnje da je Belivuk na teritoriji te zemlje stvorio kriminalnu organizaciju koja je sada osumnjičena za dva ubistva – Damira Hodzića i Adisa Spahića, Hodzićevog šuraka.

Pored optuženih vođa navijača, istraga se odnosi na Jankovića i Živkovića.

Podsjetimo, Veljko Belivuk, Marko Miljković i pripadnici njihove kriminalne grupe terete se, prema navodima optužnice koja je podignuta, za brojna krivična djela počinjena na teritoriji Srbije, među kojima su i brutalna ubistva. Optužnica je podignuta za zasad pet likvidacija, a izvjesno je da u prethodnom periodu došlo do proširenje istrage.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga