Turizam

Budva uvela kartice za popuste za svoje građane

U cilju unapređenja kvaliteta života, poboljšanja standarda građana i građanki Budve i vođene društveno-odgovornim poslovanjem, Opština Budva i Turistička organizacija opštine Budva realizuju projekat dodjele personalizovanih kartica, putem kojih će moći da se ostvare popusti i koje donose pogodnosti u različitim uslužnim djelatnostima na teritoriji opštine.


Budva uvela kartice za popuste za svoje građane

Foto: Jadran Budva


Predsjednik Opštine Budva Milo Božović istakao je da je to prva opština u Crnoj Gori koja je realizovala projekat „Super senior kartica“, koji je naišao na izuzetno pozitivne reakcije, ne samo budvanskih penzionera i penzionerki, već svih građana i građanki Budve.

-Izuzetno smo ponosni na taj projekat. Vođeni time, došli smo na ideju da nastavimo u istom pravcu i realizujemo još jedan projekat te vrste u našem gradu. Time smo omogućili Budvankama, Budvanima i svim ljudima koji ovdje duže borave da ostvaruju popuste na proizvode i usluge, po ugledu na najrazvijenije turističke destinacije, kako ne bi snosili teret inače viših cijena u sezoni – kazao je Božović.

Direktor Turističke organizacije opštine Budva Nemanja Kuljača naglasio je da su se, kao društveno-odgovorna organizacija, sa zadovoljstvom uključili u realizaciju tog projekta u dijelu dizajna, promocije i štampe.

-U narednoj godini planiramo i izradu kartica sličnih karakteristika za turiste – kazao je Kuljača.

Korišćenjem „Budvanske kartice“ popusti na usluge će se ostvarivati u različitim djelatnostima – zdravstvene i specijalističke ustanove, prodavnice, ugostiteljski objekti, usluge autobuskog i taksi prevoza, a kompletan spisak objekata će biti dostupan na sajtu Opštine Budva i na sajtu Turističke organizacije opštine Budva.

Registracija i preuzimanje kartica će se obavljati u prostorijama Službe menadžera – Mediteranska ulica 8 (TQ Plaza – VI sprat) svakim radnim danom u periodu od 10 do 14 časova, a potrebno je sa sobom imati ličnu kartu.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga