Skip to main content

Bilećani podržali sugrađanina, protestovali da se vrati na posaoBilećani podržali sugrađanina, protestovali da se vrati na posao

Bileća – Foto: SRNA


Ekmečić je rekao novinarima da njemu i još 12 pripravnika juče nije produžen ugovor nakon isteka pripravničkog staža od godinu dana, te je išao i na razgovor kod načelnika kojem je rekao kako želi tu da ostane da radi.

On je dodao da mu je načelnik tom prilikom rekao da prioritet pri zapošljavanju imaju djeca poginulih boraca.

Načelnik opštine Bileća Veselin Vujović rekao je novinarima da će opština pokušati da pronađe rješenje za zaposlenje Božidara Ekmečića čim se pojavi radno mjesto na koje bi mogao da konkuriše.

On je naveo i da je od 14 ljudi, koji su u proteklih godinu dana odrađivali pripravnički, ugovor produžio samo djetetu poginulog borca, napomenuvši da su prilikom zapošljavanja prioritet djeca poginulih boraca, pa onda i ostale kategorije.

Ekmečićev ujak Branko Milidragović rekao je da ovaj skup nema veze sa politikom već sa porodicom poginulog borca koja je dala sina koji je dobrovoljno otišao u vojsku i poginuo u Mostaru.

Radnik opštinske administracije u Bileći Nada Miljanović rekla je novinarima da Božidar nije zaslužio da dobije otkaz i da su svi radnici za to da on dobije posao.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci