Bileća: Do kraja septembra završetak rekonstrukcije trotoaraBileća: Do kraja septembra završetak rekonstrukcije trotoara

Foto:RTRS


Načelnik opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje Miloš Bošnjak rekao je Srni da je projektom planirano da bude rekonstruisano oko 4.200 metara kvadratnih trotoara, a projekat bi trebao da bude završen do kraja septembra.

On je naveo da projekat podrazumijeva uklanjanje postojećeg sloja, izradu podloge, zamjenu oštećenih i postavljanje novih ivičnjaka, te postavljanje završnog sloja trotoara.

– U obuhvatu je Ulica kralja Aleksandra, te Ulica Peka Pavlovića. Ukoliko se uklopimo, pokušaćemo da rekonstruišemo i trotoare od raskrsnice kod Srednjoškolskog centra do Dječijeg vrtića u ovoj fazi, a sljedeća faza, u zavisnosti od finansijskih sredstava, biće rekonstrukcija trotoara ka Osnovnoj školi „Sveti Sava“ – rekao je Bošnjak.

On je dodao da je planirano da ulica Obilićev vijenac u Bileći, kao ambijentalna cjelina iz austrougarskog perioda, bude popločana kamenom.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved.

Made By


Adria Management Services

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga