spot

Otvorena Ljetna škola sporta

U Trebinju je večeras zvanično počela Ljetna škola sporta koja će okupiti više od 1.000 sportista, ovu značajnu sportsku manifestaciju otvorila je MInistar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović
Mtel Turist


Otvorena Ljetna škola sporta

Foto: Grad Trebinje
Foto: Grad Trebinje

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić izrazio je zadovoljstvo zbog još jedne Ljetnje škole sporta, podsjetivši da su neki od najboljih srpskih sportista porijeklom iz ovog grada.
Ćurić je zahvalio svim sportskim radnicima koji su uključeni u školu iz Trebinja i Republike Srpske, napomenuvši da je 2.000 djece do 18 godina uključeno u sport u Trebinju, kao i to da u gradu postoji najveći broj premijerligaša.


Napišite komentar ovdje
symbols left.
Niste prijavljeni
Unesite tražene podatke
Učitavam komentar The comment will be refreshed after 00:00.

Budite prvi koji komentariše ovu vijest


Povezani članci


Novoformirani Ženski fudbalski klub „Leotar“ broji oko 40 članova

Na stadionu „Police“ danas je održan prvi trening ženske sekcije fudbalskog kluba „Leotar“, koja je formirana u julu ove godine, a nosiće naživ Ženski fudbalski klub „Leotar“.

Stefan Višekruna promovisao zbirku pjesama "Opjesmozdan"

Stefan Višekruna, mladi pjesnik i student teologije iz Trebinja, sinoć je u Domu mladih promovisao svoju treću zbirku pjesama "Opjesmozdan".

Beogradski sindikat za "Jadran Trebinje": Pjesmom "Jedina Srpska" željeli smo da se zahvalimo našoj braći preko Drine (VIDEO)

Popularna hip-hop grupa Beogradski sindikat, održala je sinoć koncert na prepunoj Kanli kuli u Herceg Novom. Ovo je ujedno njihov jedini koncert, koji će u ovoj godini da održe u Crnoj Gori. Momci iz Beogradskog sindikata česti su gosti i u Republici Srpskoj, a gdje god da nastupaju, publika ih sa oduševljenjem dočekuje. U martu su nastupili i u Trebinju, u okviru humanitarnog događaja „Sindika...

googlestore


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved. Made By  iv solution

No Internet Connection