Lični stav

Veliko bravo, za velike ljude

Buđenje, prva kafa, telefon... Listamo i gunđamo. Ljuti smo na život, na državu, na komšiluk, na doktore i žene na šalteru. Spremamo djecu za vrtić i sebe za nove „radne pobjede“ i gunđamo. Vraćamo se „pobijeđeni“ i opet gunđamo. Listamo dalje, a onda se pojavi ONA.
Mtel Turist


Veliko bravo, za velike ljude

Foto: Ustupljena fotografija
Foto: Ustupljena fotografija

Marina je već šesnaestogodišnjakinja. Ko bi rekao?

Vrijeme leti, Marina širi krila i leti sa njim. Ona ne bježi od života, samo ga živi. Njen život je poseban, a posebna je i ona! Poseban je i njen 16. rođendan.

Velika žurka za veliku djevojku rekli bi, ali nije. Bilo je ovo popodnevno druženje u trebinjskoj Lastvi mnogo više od toga, više od svih nas.

Marina Vujinović drugačija je od svojih školskih drugara, ne drugačija zbog dijagnoze koja još uvijek nije napisana, već zbog načina na koji gleda svijet oko sebe. Marina je zaslužila ljepši svijet i oni su joj ga stvorili.

Dvadesetak školskih drugara, zajedno sa razrednim starješinom Tatjanom Topalović i Marininim asistentom u nastavi Bojanom Berdović, danima unazad spremali su žurku iznenađenja za „njihovog Makija“.

Marini na dar, na velikom šarenom platnu, među cvjetićima i leptirićima, skrivena je mala četa velikih ljudi.  Oni su već naučili da se ljudi dijele samo na dobre i loše i za njih druge razlike ne postoje.
marina rodjendan

 Jelena, Anja , Marija, Ivana, Mladene, Ognjene... hvala vam što ste nas podsjetili šta je dobar čovjek, a tebi Marina srećan rođendan.


Napišite komentar ovdje
symbols left.
Niste prijavljeni
Unesite tražene podatke
Učitavam komentar The comment will be refreshed after 00:00.

Povezani članci


Nole se ogradio od političkih struja bilo koje vrste

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković oglasio se na svom Instagram profilu, rekavši da se on uvek trudio da bude apolitičan.

googlestore


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved. Made By  iv solution

No Internet Connection