Trebinje

SRAMOTNO: Na meti vandala čak i cvijeće u školskom dvorištu (FOTO)

Učenici i profesori Centra srednjih škola u Trebinju ostali su zatečeni prizorom koji su zatekli u dvorištu ove obrazovne ustanove. Cvijetnjak koji su zasadili preko noći je uništen.
Mtel Turist


SRAMOTNO: Na meti vandala čak i cvijeće u školskom dvorištu (FOTO)

FOTO: JU Centar srednjih škola Trebinje
FOTO: JU Centar srednjih škola Trebinje

-Naši učenici i profesori posljednjih dana su se trudili da urede školsko dvorište, stavljajući akcenat na ekologiju i uređenje prostora.
Nažalost, ono što smo jutros zatekli pred školom nas je ostavilo bez teksta. Vandalizam na djelu - krako su se na svojoj fejzbuk stranici oglasili iz CSŠ Trebinje.
Napišite komentar ovdje
symbols left.
Niste prijavljeni
Unesite tražene podatke
Učitavam komentar The comment will be refreshed after 00:00.

Budite prvi koji komentariše ovu vijest


Povezani članci


Novoformirani Ženski fudbalski klub „Leotar“ broji oko 40 članova

Na stadionu „Police“ danas je održan prvi trening ženske sekcije fudbalskog kluba „Leotar“, koja je formirana u julu ove godine, a nosiće naživ Ženski fudbalski klub „Leotar“.

Stefan Višekruna promovisao zbirku pjesama "Opjesmozdan"

Stefan Višekruna, mladi pjesnik i student teologije iz Trebinja, sinoć je u Domu mladih promovisao svoju treću zbirku pjesama "Opjesmozdan".

Beogradski sindikat za "Jadran Trebinje": Pjesmom "Jedina Srpska" željeli smo da se zahvalimo našoj braći preko Drine (VIDEO)

Popularna hip-hop grupa Beogradski sindikat, održala je sinoć koncert na prepunoj Kanli kuli u Herceg Novom. Ovo je ujedno njihov jedini koncert, koji će u ovoj godini da održe u Crnoj Gori. Momci iz Beogradskog sindikata česti su gosti i u Republici Srpskoj, a gdje god da nastupaju, publika ih sa oduševljenjem dočekuje. U martu su nastupili i u Trebinju, u okviru humanitarnog događaja „Sindika...

googlestore


Jadran Trebinje® 2022. All rights reserved. Made By  iv solution

No Internet Connection